Balıkesir Havran'da Kurban Pazarlığı Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Balıkesir'in Havran ilçesinde Kurban Bayramı'na hazırlıklar başladı. Bir vatandaşın çiftlik sahibiyle yaptığı kurban pazarlığı, izleyenler için hem eğlenceli hem de heyecan verici anlara sahne oldu.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Havran ilçesinde Kurban Bayramı hazırlıkları hız kazanmaya başladı. Temaşalık Mahallesi'nde, Yusuf Çağlar ile çiftlik sahibi Battal Altıntop arasında geçen dakikalarca süren kurban pazarlığı, izleyicilere oldukça renkli görüntüler sundu. Taraflar arasında zaman zaman gerilimli anlar yaşanırken, pazarlık anları da kameraya kaydedildi.
Pazarlığın yaklaşık yarım saat sürmesi, tarafların anlaşma sağlamasıyla sonuçlandı. Pazarlığı izleyen vatandaşlar, "Kolları kopacak sandık" diyerek, olayın heyecanını paylaştılar. Anlaşmanın sağlanmasıyla birlikte, "Bu kadar mücadeleden sonra hayvan alınmasaydı gerçekten üzülürdük" şeklinde yorumlarda bulundular.