Esenler'de Bir Sitede Yaşanan Silahlı Kavga Sonucu 19 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti
Esenler'de meydana gelen silahlı kavgada 19 yaşındaki genç Umut Özacar hayatını kaybetti. Olayda 3 kişi gözaltına alınırken, cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, İstanbul'un Esenler ilçesi Havaalanı Mahallesi'nde, bir sitede gece saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, 19 yaşındaki Umut Özacar ile aralarında husumet bulunan H.İ. (17) arasında bir tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.İ., siteden ayrıldı. Ancak bir süre sonra, arkadaşları K.G. (18) ve A.A. (17) ile birlikte geri döndü. Otoparkta tekrar bir araya gelen gençlerin tartışması, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada silah ile vurulan Umut Özacar ağır yaralandı. Olayın ardından H.İ., K.G. ve A.A. olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Umut Özacar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerindeki incelemelerin ardından, polis ekipleri şüphelilerin peşine düştü. H.İ., K.G. ve silahı kullandığı belirlenen A.A., kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından ’kasten öldürme’ suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Umut Özacar’ın cenazesi, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Olayla ilgili gelişmelerin takip edildiği ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.