Asayiş »

Üsküdar'da Bir Şantiyede Yangın Çıktı, Ekipler Müdahale Etti

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'nde şantiyede bulunan işçi konteynerlerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Üsküdar Bahçelievler Mahallesi Mete Sokak'taki şantiye alanında, saat 22.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Olayın duyulması üzerine, çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Servis'i arayarak durumu bildirdi. Yangının işçilerin kaldığı konteynerlerden kaynaklandığını gören vatandaşlar, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edilmesini sağladı. İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek alevlerin çevre binalara sıçramasını önlemek için yoğun çaba sarf etti. Yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından yangın tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. Neyse ki, yangın sırasında konteynerlerde kimsenin bulunmaması, olası bir faciayı engelledi. Ancak konteynerlerde büyük çapta maddi hasar oluştu.

Olayla ilgili olarak polis ve itfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenine dair detaylı bir inceleme başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.