Asayiş »

Elazığ'da Yapılan Operasyonda 6 Bin 395 Sentetik Hap Bulundu

Elazığ'da gerçekleştirilen bir operasyonda, polis ekipleri tarafından şüpheli bir şahsın çantasında 6 bin 395 adet sentetik hap ele geçirildi. Şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla gözaltına alındı.

Elazığ'da, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Ekipler, kent genelinde yürütülen çalışmalar sonucunda şüpheli bir kişiyi durdurmuş ve üst araması gerçekleştirmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda, şüpheli şahsın çantasında toplamda 6 bin 395 adet sentetik ecza maddesi bulunmuştur. Uyuşturucu madde ticareti yapmakla suçlanan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştür.

Şüphelinin ifadesi, emniyet müdürlüğünde tamamlandıktan sonra, mahkemeye sevk edilmiştir. Mahkeme heyeti, şüphelinin tutuklanmasına karar vererek cezaevine gönderilmesini sağlamıştır. Bu tür operasyonlar, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde sıkı bir şekilde devam etmektedir ve Elazığ'da güvenliğin sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.