Asayiş »

Eskişehir'de Denetimli Serbestlik Yükümlüleri Şeker Fabrikası'nda Görev Alacak

Eskişehir'de denetimli serbestlik yükümlüleri, Kâzım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası'nda çeşitli görevlerde çalışacak. Bu uygulama ile yükümlülerin cezalarını infaz etmeleri ve topluma kazandırılmaları amaçlanıyor.

Eskişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Kâzım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası arasında imzalanan "Kamuya Yararlı İşlerde Yükümlü Çalıştırılması Protokolü" çerçevesinde, denetimli serbestlik altındaki yükümlüler fabrika sahasında çeşitli görevler üstlenecekler. Bu kapsamda, çevre temizliği, bahçe bakımı ve idari alanlarda onarım işlerinin yapılması planlanıyor. Bu uygulama, yükümlülerin hem cezalarını infaz etmeleri hem de kamu yararına çalışarak topluma kazandırılmaları hedefine hizmet edecek. Protokol, yerel yönetimlerin ve ilgili kurumların işbirliği ile hayata geçiriliyor ve bu sayede toplumda farkındalık oluşturulması da hedefleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.