Asayiş »

İzmir Aliağa'da Kuyumcuya Pompalı Tüfekle Soygun Yapan 3 Şüpheli Yakalandı

İzmir Aliağa ilçesinde bir kuyumcuyu pompalı tüfekle soyan 3 şüpheli jandarma tarafından tutuklandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, 18 Mart günü saat 16.30 sıralarında Aliağa'nın Şakran Mahallesi'nde bulunan Namık Kemal Caddesi üzerindeki kuyumcu dükkanında gerçekleşti. İki kasklı şüpheli, motosikletle kuyumcunun önüne geldi. Şüphelilerden biri içeri girerek altın almak istediğini söyledi. Bir süre sonra, diğer şüpheli elindeki pompalı tüfekle dükkana girdi. Silahı gören kuyumcu sahibi paniğe kapılarak hızla dükkandan kaçtı. Olayı gören çevredeki esnaf ise dükkana doğru yönelince, soyguncular pompalı tüfekle etrafa ateş açarak kaçışlarını sağladılar. Şüphelilerin, dükkandan toplamda 70 gram altın çaldığı iddia ediliyor. Olay sonrası jandarma ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan takip ve soruşturma sonucunda, nitelikli yağma olayının şüphelileri M.A. (24), P.S. (23) ve F.A. (24) gözaltına alındı. Jandarmada yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, soygunun detaylarını açığa çıkardı. Kayıtlarda, şüphelilerden birinin kuyumcunun içine girerek iş yeri sahibine yöneldiği görüldü. Dışarı kaçan kuyumcunun ardından diğer şüpheli de dükkana girerek camekanlı raflara yöneldi. Altınları almak için çekmeceleri açan şüpheliler, hızlı bir şekilde dükkandan çıkarak motosikletlerine binerek olay yerinden uzaklaştı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.