Spor »

Sinop'ta A Milli Kadın Futbol Takımı, İsviçre ile yapacağı maça hazırlanıyor.

A Milli Kadın Futbol Takımı, 18 Nisan'da Sinop'ta İsviçre ile karşılaşacak. Sinop Şehir Stadyumu'nda yapılan hazırlıklar, uluslararası standartlara uygun hale getirilmek üzere sürüyor. Bu karşılaşma, Sinop'un tanıtımına ve ekonomik hareketliliğine katkı sağlaması bekleniyor.

2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup’ta mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, İsviçre ile yapacağı gruptaki ikinci iç saha maçını Sinop Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirecek. 18 Nisan’da oynanacak olan bu kritik maç için stadyumda hazırlık çalışmaları hızla devam ediyor. Sinop Merkez Şehir Stadyumu’nda, milli maça yönelik çeşitli düzenlemeler yapılıyor.

Yaklaşık 10 bin seyirci kapasitesine sahip olan stadyumda, ışıklandırma sistemleri gözden geçirilmekte; boya işlemleri, skor tabelası kurulumu ve koltuk yenileme çalışmaları eş zamanlı olarak sürdürülmektedir. Görevli ekipler, eksiklerin en kısa sürede tamamlanarak tesisin uluslararası müsabaka standartlarına uygun hale getirilmesini hedeflemektedir.

Bu karşılaşma, kentte heyecan yaratırken, Sinop’un tanıtımına da önemli katkılar sağlayacak. Yetkililer, tüm hazırlıkların planlandığı şekilde tamamlanacağını ve karşılaşmaya hazır bir stadyum sunulacağını ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.