Eğitim »

Van İpekyolu'nda Düzenlenen Kitap Okuma Yarışmasında 19 Öğrenci Ödül Aldı

Van İpekyolu ilçesinde gerçekleştirilen kitap okuma yarışmasında, 19 öğrenci ve 1 öğretmen ödüllendirildi. Yarışma, "Kitap Van" projesi kapsamında düzenlendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Van Valisi Ozan Balcı'nın öncülüğünde hayata geçirilen "Kitap Van" projesi, İpekyolu ilçesinde çeşitli etkinlikler ile destekleniyor. Bu kapsamda düzenlenen yarışmalarda, "En Güzel Kütüphanem" ve "Dilimizin Zenginliği" projeleri de yer aldı. Kitap okuma kategorisinde 16 öğrenci, Dilimizin Zenginliği kategorisinde ise 3 öğrenci başarılı oldu. Ayrıca, yetişkinler kategorisinde bir öğretmen de ödül aldı.

Ödül töreninde konuşan İpekyolu Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, projenin ilçede yarattığı olumlu etkilerden bahsetti. Gilan, "Okuyan, düşünen ve kendini ifade edebilen bir nesil yetiştirmek hedefimizdir. Öğrencilerimizin kitapla olan ilişkilerinin her geçen gün güçlenmesi bizleri mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Törende, dereceye giren 19 öğrenci ve 1 öğretmene ödülleri Kaymakam Gilan tarafından verildi. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.