Asayiş »

Uşak'ta Çatıdan Düşen Adam Hayatını Kaybetti

Uşak'ta çatıdan römork üzerine düşen 74 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Olay, Paçacıoğlu köyünde yaşandı.

Olay, Uşak'ın Paçacıoğlu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 74 yaşındaki Ahmet Güneş, evinin çatısını tamir etmek için yukarı çıktı. Tamir sırasında prefabrik çatı aniden kırıldı ve Güneş, park halindeki traktör römorkunun üzerine düştü.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, derhal durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Güneş’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, Güneş’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay, köyde büyük bir üzüntüye yol açtı ve mahalle sakinleri, Güneş’in hayatına son vermesi nedeniyle derin bir kayıp hissetti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.