Yaşam »

Şanlıurfa Balıklıgöl’de Haftasonu Yoğun Ziyaretçi Akını Gerçekleşti

Şanlıurfa'da sağanak yağış sonrası eski görünümüne kavuşan Balıklıgöl, güneşli havayı fırsat bilen ziyaretçilerle dolup taştı. Hafta sonu tatilinde, "dünyanın en büyük doğal akvaryumu" olarak bilinen bu tarihi mekâna olan ilgi arttı.

Şanlıurfa'da termometreler 20 dereceyi gösterirken, ziyaretçiler Balıklıgöl'e akın etti. Bu yerleşke, inanç turizmi açısından da önemli bir noktada yer alıyor. Burada, balıklara yem atan birçok ziyaretçi, keyifli anlar yaşadı ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen sağanak yağış, Balıklıgöl'ün su seviyesini artırmış ve suyun bulanık hale gelmesine neden olmuştu. Ancak, yapılan tahliye ve arıtma çalışmaları sonrası göl eski görünümüne kavuştu.

Balıklıgöl'ü ziyaret edenler, bu doğal güzelliği görmenin herkes için önemli olduğunu vurguladı. Ziyaretçiler, Balıklıgöl’ün tarihi ve manevi değerine hayran kaldıklarını belirterek, diğer insanları da burayı görmeye davet etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.