Asayiş »

Kastamonu Merkez'de Baba E. Gökdağ Oğlunu Öldürdü

Kastamonu Merkez'de evde meydana gelen olayda, baba E. Gökdağ, tartıştığı oğlu Murat Gökdağ'ı tüfekle vurarak öldürdü. Olay sonrası baba jandarma tarafından tutuklandı.

Kastamonu Merkez ilçesinde, dün gece saatlerinde Ballık köyü Tepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, 67 yaşındaki E. Gökdağ ile 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ arasında tartışma çıktı. Bu tartışma, kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. Kavga esnasında baba E. Gökdağ, evde bulunan av tüfeğiyle oğluna ateş ederek karın bölgesinden ağır yaralanmasına neden oldu. Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan baba E. Gökdağ, Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Murat Gökdağ’ın cenazesinin bulunduğu yere götürüldü.

Gözaltına alınan baba, İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kastamonu Adliyesi’ne sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkarılan E. Gökdağ, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Murat Gökdağ’ın 3 çocuk babası olduğu ve psikolojik sorunlarının bulunduğu bilgileri ortaya çıktı. Aile içinde daha önce de sık sık tartışmaların yaşandığı öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.