Palandöken Kayak Merkezi'nde Erzurumspor Bayrağı ile Kayak Yapıldı
Palandöken Kayak Merkezi'nde kayan Abdullah Hanlı, ehram ve Erzurumspor bayrağı ile dikkat çekti. Geleneksel örtü ile kayak yaparak Erzurum'un kültürel değerlerini tanıtan Hanlı, sosyal medya üzerinden de paylaşımlar yapıyor.
Palandöken Kayak Merkezi, bu yıl nisan ayının 15’ine kadar sezonu uzatırken, kar ve renkli görüntülerle dolup taşıyor. Kayak severler için vazgeçilmez bir adres olan bu merkezde, kayakçı Abdullah Hanlı, Erzurum'un geleneksel örtüsü ehram ile kayak yaparak izleyenleri gülümsetmeyi başarıyor. Sosyal medya hesabından bu anları paylaşan Hanlı, Erzurum’un kültürel değerlerini tanıtma hedefine ulaşmayı amaçlıyor.
Hanlı'nın kayak yaparken canlandırdığı "Naciye Bibi" tiplemesi, hem yerli hem de yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor. Son olarak, Erzurumspor bayrağı ile ehramlı kıyafetiyle kayarak pistteki görüntüsü, kayakseverlerin ve sosyal medya kullanıcılarının beğenisini topladı. Bu etkinlikler, Palandöken'in sadece bir kayak merkezi olmanın ötesinde, aynı zamanda kültürel bir buluşma noktası haline geldiğini gösteriyor.