Asayiş »

Uşak'ta Rüşvet İddiaları Nedeniyle Belediye Başkanı Adliyeye Sevk Olundu

Uşak'ta rüşvet ve usulsüzlük iddiaları üzerine gözaltına alınan Belediye Başkanı Özkan Yalım, 13 şüpheliyle birlikte adliyeye sevk edildi.

Uşak ilinde, rüşvet ve usulsüzlük iddialarıyla ilgili olarak gerçekleştirilen operasyonda, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın da aralarında bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım hakkında, çeşitli kişiler ve firmalardan rüşvet aldığı iddialarıyla ilgili olarak bir operasyon düzenlemişti. Başkan Yalım, lüks bir otelde 21 yaşındaki sevgilisiyle yakalanırken, genç kadının otelde kaydı bulunmadığı ancak belediyede aktif bir SGK kaydının bulunduğu tespit edildi. Olaydan sonra, Yalım ve diğer 12 şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılan işlemlerinin ardından şüpheliler, sağlık kontrolünden geçmek üzere Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık kontrolünün ardından ise, adli işlemler için Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na yönlendirildiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.