Adıyaman'da Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Seçimi İçin İlk Toplantı Gerçekleştirildi
Adıyaman'da Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı seçimleri için ilk toplantı yapıldı. Birlik Başkanı Ziya Duranay, güçlü bir kadro ile sürece hazırlandıklarını ifade etti.
Adıyaman'da yaklaşan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı seçimleri için çalışmalar hız kazandı. Bu kapsamda ilk toplantı, merkez oda başkanlarının katılımıyla yapıldı. Toplantıda, seçim sürecine dair değerlendirmeler yapılırken birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı. Birlik Başkanı Ziya Duranay, toplantıya katılan oda başkanlarına teşekkür etti ve desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Duranay, sürecin dayanışma içinde yürütüleceğini belirterek, tüm paydaşlara başarı dileklerini iletti. Esnaf ve sanatkar camiasında önümüzdeki günlerde seçim çalışmalarının daha da yoğunlaşması bekleniyor. Seçim sürecinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için gerekli adımların atılacağı ifade edilirken, esnafın taleplerinin dikkate alınacağına vurgu yapıldı.
Toplantıda ayrıca, esnaf ve sanatkarların karşılaştığı sorunlar da masaya yatırıldı. Birlik Başkanı Duranay, bu sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını ve esnafın yanında olduklarını kaydetti. Esnafın birlik içinde hareket etmesi gerektiği mesajı verildi. Böylece seçim sürecinin daha sağlıklı bir ortamda geçmesi hedefleniyor.