Siyaset »

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Priştine'de 2026 FIFA Dünya Kupası Play-off Finalini İzlemek İçin Kosova'ya Gitti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kosova'da resmi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan, yarın oynanacak olan 2026 FIFA Dünya Kupası play-off finalini izlemek amacıyla Kosova'ya gitti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kosova'da resmi bir ziyaret gerçekleştirerek, önemli bir etkinliğe katılmak üzere Priştine'ye ulaştı. Bakan Bak, burada Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı ve Kosova Başbakan Yardımcısı Fikrim Damka, Kosova Gençlik ve Spor Bakanı Blerim Gashani ve Türkiye’nin Priştine Büyükelçisi Sabri Tunç Angılı tarafından karşılandı. Bakan Bak, Kosova ile Türkiye arasında yarın oynanacak 2026 FIFA Dünya Kupası play-off turu finalini izlemek üzere burada bulunuyor.

Başbakan Yardımcısı Fikrim Damka, sporun ülkeler arasındaki dostluk ilişkilerini güçlendirme ve bağları pekiştirme konusundaki önemine dikkat çekti. Ayrıca, tüm sporculara başarılar dileyerek, sporun uluslararası ilişkilerdeki rolünün altını çizdi. Bu ziyaretin, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da gelişmesine katkı sağlaması bekleniyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.