Asayiş »

Samsun İlkadım'da Öğrencileri Taşıyan Midibüs Şarampole Devrildi

İstanbul'dan robot yarışmasından dönen Ünye Fen Lisesi öğrencilerini taşıyan midibüs, Samsun'da kaza yaptı. Kaza anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, saat 06.45 sularında Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi çevre yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ordu’nun Ünye ilçesindeki Ünye Fen Lisesi öğrencilerini taşıyan Tuncay Güngör yönetimindeki 52 AEE 9** plakalı midibüs, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada araçta bulunan 9 öğrenci, 4 öğretmen ve 2 şoför ile toplamda 15 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine hızla intikal eden ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralanan öğrencilerden birinin kolunun koptuğu ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Kazanın dehşet anları güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı ve bu görüntülerde olayın korkunç boyutları net bir şekilde görüldü.

Polis, kaza ile ilgili olarak detaylı bir inceleme başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.