Yerel »

Aydın Sultanhisar'da Yağışların Ardından Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aydın Sultanhisar'da etkili olan yoğun yağışların ardından belediye ekipleri, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalara devam ediyor. Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, tüm ekip ve ekipmanlarla sahada olduklarını belirtti.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde son günlerde etkili olan yoğun yağışlar, tarım alanlarında ve yerleşim yerlerinde olumsuz etkilere neden oldu. Bu durumu dikkate alan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Cumartesi gecesinden itibaren tüm ekiplerin sahada olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Yıldırımkaya, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışarak, su tahliyesi, yol açma ve gerekli müdahalelerin aralıksız sürdüğünü vurguladı.

Önümüzdeki günlerde beklenen kuvvetli yağışlara karşı da hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Yıldırımkaya, "Son günlerde etkili olan yağışlardan zarar gören çiftçilerimiz için, belediyemiz ve büyükşehir belediyemize ait tüm araç ve ekipmanlarımızla Cumartesi gecesinden itibaren sahadayız. Ekiplerimiz su tahliyesi, yol açma ve gerekli müdahaleleri aralıksız sürdürüyor" şeklinde konuştu.

Başkan Yıldırımkaya, vatandaşların ve üreticilerin olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için tüm tedbirleri aldıklarını belirtti. Çiftçilerin mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarının sürdüğünü ve bu süreçte dayanışmanın önemine dikkat çekti. Bu kapsamda, bölgedeki tüm ekiplerin, yaşanan olumsuz hava koşullarının etkilerini en aza indirmek için yoğun bir çaba içerisinde olduğunu sözlerine ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.