Eğitim »

Bayburt'ta Aday Öğretmenler İçin Uyum Semineri Gerçekleştirildi

Bayburt’ta eğitim sektörüne yeni dahil olan öğretmenler için 'Aday Öğretmenlik Uyum Semineri' düzenlendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Seminer, öğretmenevinde İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Kahraman'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Programda, aday öğretmenlerin mesleğe uyum süreçleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Bu kapsamda, öğretmenlere kurumsal işleyiş, mesleki sorumluluklar ve eğitim-öğretim süreçleri gibi konularda çeşitli bilgiler sunuldu.

Seminerde, yeni göreve başlayacak öğretmenlerin mesleki uyum süreçlerini destekleyecek başlıklar üzerinde duruldu. Kahraman, bu süreçte öğretmenlerin, geleceğin mimarlarını yetiştirme görevini üstlendiğini vurgulayarak, meslektaşlarına başarı dileklerini iletti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.