Yaşam »

Bilecik Merkez'de Yapılan Seçimde Başkan İlhami Çınar Yeniden Seçildi

Bilecik Merkez'de gerçekleştirilen Muhtarlar Derneği seçiminde mevcut başkan İlhami Çınar, 6. kez güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. Seçimde 65 muhtardan 64'ü oy kullandı.

Bilecik Muhtarlar Derneği'nin Olağan Genel Kurul Kongresi, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlendi. Mevcut başkan İlhami Çınar, aynı zamanda İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı olarak da görevine devam ediyor. Seçimlerde Çınar'ın karşısına Dereşemsettin Köyü Muhtarı Çetin Kaya aday olarak çıktı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve Bilecik Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Cem Çevik, birliktelik vurgusu yaparak her iki adaya da başarılar diledi. Bilecik Valiliği İdare ve Denetimi Müdürü Kadri Şentürk, Divan Başkanlığına seçilirken, Taşçılar Köyü Muhtarı Mehmet Çakır ve Abbaslık Köyü Muhtarı Mustafa Çobanoğlu divan üyeliği görevine getirildi. Faaliyet ve denetim raporlarının sunulmasının ardından her iki aday da birer konuşma yaparak birbirlerine başarılar diledi. Seçimde 65 muhtardan 64'ü sandığa giderek oy kullandı. İlhami Çınar 42 oy alırken, Çetin Kaya 22 oy aldı. Seçimde bir oy geçersiz sayıldı ve bir oy boş çıktı. Sonuç olarak, İlhami Çınar, 6. kez Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı olarak güven tazeledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.