Asayiş »

Aydın Efeler'de İnternet Kablo Döşeme Çalışması Sırasında İşçi Yaralandı

Aydın Efeler ilçesinde internet kablosu döşeyen bir işçi, klima motorunun yerinden çıkması sonucu ikinci kattan düşerek yaralandı.

Olay, Aydın'ın Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, F.S. adlı işçi, bir apartmanın dış cephesinde internet kablosu bağlamak için çalışırken talihsiz bir kaza yaşadı. Dış cephede ilerlediği sırada bastığı klima motoru yerinden fırladı ve işçi dengesini kaybederek ikinci kattan zemine düştü. Düşme sırasında üzerine klima motoru ve beton parçaları düştüğü için F.S. yaralandı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı işçi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak gerekli incelemelerin başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.