Mudanya Bursa'da Yağmur Sonrası Çöken İstinat Duvarı Araç Hasarına Yol Açtı
Mudanya'da etkili olan yağış, istinat duvarının çökmesine neden oldu. Olayda, park halindeki bir araç kullanılamaz hale gelirken, çevrede kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.
Bursa'nın Mudanya ilçesi Halitpaşa Mahallesi'nde, gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, yoğun yağışların etkisiyle istinat duvarı çöktü. Yumurta Tepe Caddesi'nde bulunan Şan Sitesi'ne ait yüksek duvar, yıkılması sonucu park halinde bulunan bir aracı duvarın altında bıraktı ve araç kullanılamaz hale geldi.
Gece saatlerinde olay yerinde kimsenin bulunmaması, olası bir faciayı önlerken, büyük bir gürültüyle yıkılan duvarın sesi üzerine site sakinleri durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden ekipler, yıkılan bölgedeki güvenliği sağlamak amacıyla çevreye güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.
Bu tür olayların yaşanmaması için yetkililerin gerekli denetimleri yapması gerektiği ifade edilirken, bölgedeki vatandaşlar da yaşanan durumu endişeyle takip etti.