Kırşehir FK, Teknik Direktör Özcan Kızıltaş ile Anlaştı
Kırşehir FK, ligin bitimine 3 hafta kala, teknik direktör Özcan Kızıltaş ile anlaşma yaptı. Kulüp başkanı Çağatayhan Torun, puan kayıplarının motivasyonu olumsuz etkilediğini belirtti.
Kırşehir FK, TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele ederken, takımın başkanı Çağatayhan Torun, son zamanlarda yaşanan puan kayıplarının takımı olumsuz etkilediğini dile getirdi. Torun, "Rakiplerimiz de kaybetti, bu bizim için bir teselli oldu. Ancak geride bıraktığımız Kahramanmaraşspor maçını kazanarak rahatlamak istiyorduk" ifadelerini kullandı. Bu süreçte takımda gözle görülür bir motivasyon düşüklüğü yaşandığını vurgulayan Torun, "Bu durumu göz önünde bulundurarak bir kan değişimine gitmek istedik. Özcan Kızıltaş hocamızla anlaşma sağladık ve yolumuza onunla devam ediyoruz" dedi.
Torun, ligde kazanılacak 3 puanın büyük bir önem taşıdığını ifade ederek, "3 puan, yaşadığımız stres ve birçok problemi çözecek. Fikstüre de dikkat etmek gerekiyor. Bulunduğumuz grup oldukça enteresan. İki hafta önce play-off'tan bahsediyorduk, şimdi şartlar değişti. 16 takımlı grupta 8 takım play-off hattında, 8 takım ise düşme hattında yer alıyor. Şu an avantajlı bir konumdayız ve bir puanlık da olsa avantajımız mevcut. Son üç maçı da kazanmak için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.