Asayiş »

Bolu'da Eski Sevgilisinin Evinden Laptop Çalan A.G. Yakalandı

Bolu'da, eski kız arkadaşının evine giden A.G., çaldığı kamyonla dizüstü bilgisayar alarak yaya kaçtı. Olayın ardından 1 hafta içerisinde yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Bolu'da meydana gelen olay, Köroğlu ve Sümer mahallelerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 30 yaşındaki A.G., Köroğlu Mahallesi'nden çaldığı kırmızı renkli kamyonla Sümer Mahallesi'nde yaşayan eski kız arkadaşının evinin önüne geldi. Şüpheli, eve camdan girerek eski sevgilisine ait dizüstü bilgisayarı alıp, çaldığı kamyonu evin önünde bıraktıktan sonra yaya olarak kaçtı.

Olayın üstünden bir hafta geçtikten sonra, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine harekete geçerek geniş çaplı bir çalışma başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen ve fiziki takip gerçekleştiren ekipler, A.G.'yi yakalamak için çeşitli yöntemler kullandı. 1 haftalık sürecin ardından şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgusu tamamlanan A.G., daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, A.G.'nin daha önce benzer suçlardan kaydı olduğu öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.