Ekonomi »

İstanbul'da Vodafone Türkiye Hukuk ve Güvenlikten Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığına Cem Akoymak Atandı

Vodafone Türkiye, üst yöneticisi Cem Akoymak'ı Hukuk ve Kurumsal Güvenlikten Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atadı. Akoymak, 1 Nisan 2026 tarihinde yeni görevine başlayacak.

Vodafone Türkiye’de üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Cem Akoymak, Vodafone Türkiye’nin Hukuk ve Kurumsal Güvenlik İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 1 Nisan 2026 itibarıyla bu görevi devralacak olan Akoymak, Türkiye’deki hukuki ve güvenlik operasyonlarını yönetecek.

Edinilen bilgilere göre, Cem Akoymak, Telekomünikasyon ve Bilgi Teknolojileri sektörlerinde 20 yılı aşkın bir deneyime sahip. Daha önce Hukuk Birim Yöneticiliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuş olan Akoymak, Vodafone’a katılmadan önce son dört yıl boyunca Kanada merkezli OpenText’in Birleşik Krallık organizasyonunda Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinden sorumlu Kıdemli Hukuk Müşavir Yardımcısı olarak çalıştı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Akoymak, kariyeri boyunca hukuk ve regülasyon politikaları ile dijital dönüşüm süreçlerine liderlik etti.

Yeni görevi ile birlikte, Vodafone Türkiye’nin hukuki süreçlerinin yanı sıra kurumsal güvenlik alanındaki fonksiyonlarını da yönetecek olan Akoymak, şirketin stratejik hedeflerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Vodafone Türkiye, bu atama ile birlikte yönetim kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.