Asayiş »

Gaziantep Oğuzeli ilçesinde 16 Yıl Cezası Olan Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı

Gaziantep'te uyuşturucu ticareti nedeniyle 16 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ortak çalışmaları sonucunda, aranan şahısların yakalanması amacıyla kapsamlı bir operasyon düzenlendi. Oğuzeli ilçesinde gerçekleştirilen bu operasyonda, uyuşturucu ticareti suçundan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.P. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheli, adli makamlara sevk edildi ve burada tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Gaziantep'te uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.