Spor »

İstanbul'da Hırvatistan Maçında Egemen Korkmaz Bilinç Kaybı Geçirdi

TFF, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Egemen Korkmaz'ın Hırvatistan ile oynanan maçta başını yere vurması sonucu bilinç kaybı yaşadığını duyurdu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Egemen Korkmaz'ın, Hırvatistan ile oynanan 2027 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası grup eleme maçında yaşanan talihsiz bir olay sonucunda bilinç kaybı geçirdiğini bildirdi. Olay, Osijek şehrindeki Opus Arena'da maçın 35. dakikasında meydana geldi. Korkmaz, ayağının kayması sonucu başını yere vurdu ve bu durum düşmeye bağlı olarak başında şişlik oluşmasına neden oldu. Maçın ardından, sağlık heyeti Korkmaz'a saha kenarında ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Bilinci açık olan Korkmaz, kontrol amaçlı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. TFF, Egemen Korkmaz'a geçmiş olsun dileklerini ileterek, hızlı bir şekilde sağlığına kavuşmasını temenni etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.