Asayiş »

Sakarya'da Yapılan Operasyonda 17 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen operasyonda, İstanbul'a uyuşturucu madde götüren bir kişiye ait araçta 17 kilo 500 gram metamfetamin bulundu. Şüpheli tutuklandı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemek için yürüttüğü çalışmalarda dikkat çekici bir başarıya imza attı. Edinilen bilgilere göre, B.Y. (31) isimli şahsın İstanbul'a uyuşturucu madde sevkiyatı yapacağı bilgisi alındı. Bu doğrultuda, şüpheli araç takibe alındı. Araç, Düzce istikametinden Hendek ilçesine doğru hareket ederken, D-100 Karayolu Erenler ilçesi Pekşenler kavşağı civarında durduruldu.

Narkotik köpekleri eşliğinde gerçekleştirilen detaylı arama sonucunda, aracın bagajının her iki yanındaki çamurluk bölümlerine gizlenmiş halde 35 parça halinde toplam 17 kilo 500 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Bu operasyon, Sakarya'da uyuşturucu ile mücadele çabalarının bir parçası olarak kayda geçti. Gözaltına alınan B.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Bu tür operasyonların, uyuşturucu ticareti ile mücadelede önemli bir rol oynadığı ifade edilmekte.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.