Güncel »

Hakkari Merkez'de Yapılan Denetimlerde Tarihi Geçmiş Gıdalar İmha Edildi

Hakkari Merkez'de gerçekleştirilen denetimlerde tarihi geçmiş 500 kilogram gıda maddesi tespit edilerek imha edildi. Zabıta ekipleri, bu süreçte gerekli cezai işlemleri uyguladı.

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını korumak adına düzenli olarak denetimler yapıyor. Son yapılan denetimlerde, tarihi geçmiş gıdaların bulunduğu işletmelere yönelik sert tedbirler alındı. Elde edilen 500 kilogram gıda, denetim sonrasında çöp merkezine götürülerek imha edildi. Zabıta yetkilileri, halk sağlığını tehlikeye atan işletmelere karşı kesinlikle müsamaha gösterilmeyeceğini vurguladı. Bu tür denetimlerin sürekli olarak devam edeceği ifade edildi. Ayrıca, halkın sağlığını tehdit eden ürünlerin satışına izin verilmeyeceği belirtildi. Zabıta ekipleri, denetimlerin daha sık ve kapsamlı bir şekilde gerçekleştirileceğini, bu sayede sağlıklı gıda tüketiminin artırılacağını dile getirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.