Spor »

Kayseri'de Gençlik ve Spor İl Müdürü Öğrencilerle Bilek Güreşi Yaptı

Kayseri'de gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, öğrencilerle bilek güreşi etkinliği düzenledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Erciyes Erkek Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek burada öğrencilerle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, il müdürü Kabakcı, öğrencilerle birlikte bilek güreşi yaptı. Bu etkinlik, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atölye birimi tarafından yurda kazandırılan bilek güreşi masası sayesinde gerçekleştirildi ve öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Ziyaret sırasında öğrencilerle sohbet eden İl Müdürü Kabakcı, gençlerin taleplerini dinleyerek onların sosyal ve sportif faaliyetlere olan ilgisinin kendisini memnun ettiğini ifade etti.

Öğrencilerin motivasyonunu artırmayı hedefleyen bu tür etkinliklerin önemine dikkat çeken İl Müdürü Kabakcı, gelecekte bu çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti. Ayrıca, gençlerin sporla iç içe olmalarının ve bu tür aktivitelerde bulunmalarının, sosyal gelişimlerine katkı sağladığını vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.