Yerel »

Eskişehir'de Gerçekleşen Yoğun Yağışlar Sonucu Sokaklar Suyla Kaplandı

Eskişehir'deki yoğun yağışlar nedeniyle sokaklar suyla doldu ve vatandaşlar zorluk yaşadı. Altyapı eksiklikleri nedeniyle özellikle Büyükdere Mahallesi'nde ulaşım aksadı.

Eskişehir’de Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan tahminler doğrultusunda dün gece başlayan sağanak yağış, kent genelinde etkisini gösterdi. Yağmur, bazı bölgelerde sokakları suyla doldurdu ve bu durum özellikle Büyükdere Mahallesi’nde yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Altyapı eksiklikleri nedeniyle su birikintileri oluştu ve vatandaşlar karşıdan karşıya geçerken zorluk yaşadı. Olayı cep telefonu ile kaydeden bir vatandaş, "Karşıdan karşıya geçemiyoruz" şeklinde ifade etti. Yağışların devam etmesi bekleniyor, bu nedenle yetkililer önlemler almayı sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.