Asayiş »

Gaziantep Nizip'te Sağlıksız Şartlarda Taşınan 1 Ton 600 Kilo Ciğer Ele Geçirildi

Gaziantep Nizip ilçesinde bir araçta sağlıksız şartlarda taşındığı belirlenen 1 ton 600 kilogram ciğer ele geçirildi. Ele geçirilen ciğerler, ilgili ekiplerce imha edildi.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde, ihbar üzerine Yeşilevler Mahallesi Karkamış Kavşağı’nda durdurulan bir araçta yapılan incelemelerde, sağlıksız koşullarda taşındığı tespit edilen 1 ton 600 kilogram ciğer ele geçirildi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile belediye zabıta ekipleri, bu sağlıksız ürünlerin imha işlemlerini gerçekleştirdi.

Olay sonrası, aracın sürücüsü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ekipler, araçta yaptıkları detaylı aramalarla birlikte, bu tür yasadışı taşımacılığın önlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.