Yaşam »

Eskişehir'de ESMİAD tarafından Gençler İçin Eğitim ve Girişimcilik Projesi Başlatıldı

Eskişehir Müteşebbis İş İnsanları Derneği (ESMİAD), gençlerin eğitimini desteklemek ve girişimcilik bilincini artırmak amacıyla önemli bir projeye imza attı.

ESMİAD, Eğitim ve Girişimcilik Komisyonu'nu kurarak, gençlere yönelik ücretsiz eğitim desteği sağlamayı hedefliyor. Dernek Başkanı Oğuz Sinlenmez'in kararı doğrultusunda, Odak Akademi Kurucu Müdürü ve ESMİAD Eğitim ve Girişimcilik Komisyonu Başkanı Sinan Güler, bu yeni komisyonda başkanlık görevine atandı. Bu atama sonrasında, ESMİAD adına Odak Akademi bünyesinde bir sınıf açılarak, 12 öğrenciye bir yıl boyunca ücretsiz eğitim verileceği bildirildi. Eğitim programının tüm masrafları ESMİAD tarafından karşılanacak. Katılım ve detaylı bilgi almak isteyenler, Sinan Güler ile iletişime geçebilecek. Bu çalışma ile birlikte, Eskişehir'in nitelikli insan kaynağının güçlendirilmesi ve gençlerin girişimcilik becerilerinin artırılması amaçlanıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.