Asayiş »

Malatya Battalgazi'de Gerçekleştirilen Narko Alan Uygulamasında 183 Kişi Sorgulandı

Malatya Battalgazi'de huzurun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen "narko alan" uygulamasında 183 kişi sorgulandı. Uygulama, mahallelerde güvenliği artırmak için yapıldı.

Malatya'da, park, bahçe ve mesire alanlarında güvenlik ve huzurun sağlanması hedefiyle "narko alan" uygulaması hayata geçirildi. Bu kapsamda, polis ekipleri Battalgazi ilçesi Hanımınçiftliği ve Orduzu mahallelerinde denetim gerçekleştirdi. Uygulamada, toplamda 16 ekip ve 52 personel görev aldı. Söz konusu denetimlerde 183 şahıs ile 56 araç sorgulanarak kontrol edildi. Yapılan denetimlerde trafik kurallarına aykırı hareket eden 4 araca idari para cezası uygulandığı bildirildi. Uygulama, vatandaşların güvenliğini artırmak ve suç oranını azaltmak amacıyla düzenlenmiştir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.