Yerel »

Hakkari Merkez'de Akşam Saatlerinde İki Tilki Oynadı

Hakkari'de akşam saatlerinde ortaya çıkan iki tilki, kentin ışıl ışıl manzarası eşliğinde oyunlarıyla görenleri etkiledi.

Hakkari'nin merkezine yaklaşık 12 kilometre mesafede, 1700 rakımlı Mergabütan Kayak Merkezi yolu üzerinde görülen tilkiler, bir süre birbirlerini kovalayarak eğlenceli anlar yaşadı. O anlar, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Gece karanlığında parlayan şehir ışıkları ile bütünleşen manzara, tilkilerin hareketleriyle adeta görsel bir şölen haline geldi. Doğal yaşamın eşsiz anlarını yansıtan bu görüntüler, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Yetkililer, bölgede yaban hayatının zaman zaman yerleşim alanlarına yakın noktalarda gözlemlenebildiğini belirterek, vatandaşların bu tür durumlarda dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.