Ordu Ünye'de Yola Çıkan Yaya Otomobile Çarptı, Kadın Yaralı
Ordu'nun Ünye ilçesinde yola çıkmaya çalışan bir kadına otomobil çarptı. Kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Ünye'nin Çınarlık Mahallesi'nde, Akkuş Niksar Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Ayşenur K. (52) yönetimindeki 60 ND 8** plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Rüveyde T. (55) adlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle Rüveyde T., aracın kaputundan savrularak yola düştü. Kazayı gören çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım çağırdı.
Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ve sağlık ekipleri, yaralı kadın için müdahale gerçekleştirdi. İlk yardımın ardından Rüveyde T., ambulansla Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri, kazanın ardından cadde üzerindeki trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlamaya başladı. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, çarpma anı ve kadının yere düştüğü, ardından çevredeki vatandaşların yardım etmeye koştuğu anlar yer aldı.
Kazanın nedenleri hakkında detaylı bir inceleme başlatıldı.