Ekonomi »

Elazığ'da ASKON Üyelerine Kalkınma Destekleri Hakkında Bilgilendirme Yapıldı.

Elazığ'da gerçekleştirilen toplantıda, ASKON üyelerine Fırat Kalkınma Ajansı tarafından sunulan kalkınma destekleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Bilgilendirme programında, yerel kalkınma hamleleri ve finansman destekleri ele alındı.

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısı, ASKON Elazığ Şubesi'nde gerçekleştirildi. Toplantının ana gündem maddeleri arasında "Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı" ve "Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş Geri Ödemeli Finansman Destek Programı" yer aldı. Bu programlar aracılığıyla, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çeşitli destek, hibe ve finansman imkanları sunulmaktadır. Katılımcılara, bu programların kapsamı, başvuru süreçleri ve sağlanacak avantajlar hakkında kapsamlı bilgiler aktarıldı.

Toplantıya, ASKON Elazığ İl Başkanı Yavuz Akın, FKA Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak, Elazığ İl Temsilcisi Mustafa Selim Özatay ve Birim Başkanları Midhat Yüzeroğlu ile Muhammet Çubuk'un yanı sıra birçok ASKON üyesi katılım gösterdi. Katılımcılar, sunulan desteklerin bölge için ne denli önemli olduğunu vurgulayarak, bu tür bilgilendirme toplantılarının devam etmesini talep etti.

Toplantının sonunda, sunulan destek programlarının Elazığ ve çevre illerin kalkınmasına önemli katkılar sağlaması beklenmektedir. Bu tür girişimlerin, yerel ekonomiyi güçlendireceği ve sosyal gelişim için fırsatlar yaratacağı ifade edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.