Asayiş »

Bursa İnegöl'de İnşaatın 2. Katından Düşen İşçi Hastaneye Kaldırıldı

Bursa İnegöl'de bir inşaatta çalışan işçi, 2. kattan düşerek yaralandı. Olay sonrası sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan işçinin durumu hakkında bilgi verildi.

Olay, saat 11.00 sıralarında İnegöl ilçesi Turgutalp Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki inşaatta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, inşaatta çalışan Ramazan G. (53), dengesini kaybederek yaklaşık 4 metre yüksekten beton zemine düştü. Düşme sonucunda yaralanan işçi, çevredeki kişilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı.

İlk müdahalenin ardından Ramazan G., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Hastaneye ulaştıktan sonra yapılan kontrollerin ardından işçinin sağlık durumu hakkında bilgi verilmesi bekleniyor. Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından da inceleme başlatıldı. Olayın nedenine dair detayların araştırılması için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.