Kırklareli Merkez'de Gerçekleştirilen Operasyonda 8 Kişi Tutuklandı
Kırklareli Merkez'de gerçekleştirilen operasyonla aranan 8 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalarda toplam 27 kişi yakalandı.
Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahıslara yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Edinilen bilgiye göre, 27 Mart ile 2 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen bu çalışmalarda, haklarında yakalama müzekkeresi bulunan kişilerin yakalanmasına odaklanıldı. Yapılan operasyon sonucunda toplamda 27 kişi gözaltına alındı. Bu şahısların emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiği bildirildi.
Adliyeye sevk edilen şahıslardan 5-10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi ile 0-5 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi olmak üzere toplam 8 kişi tutuklanarak ceza infaz kurumlarına teslim edildi. Diğer 19 kişi ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Yetkililer, kamu düzeninin sağlanması ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. Bu tür operasyonların devam edeceği ve suçluların adalete teslim edilmesi için gereken tüm önlemlerin alınacağı vurgulandı.