Spor »

Galatasaray Kemerburgaz’da Yapılan Antrenmanın Ardından Trabzon’a Gitmek Üzere Yola Çıktı

Galatasaray, Trabzonspor ile oynayacağı maç için hazırlıklarını tamamladı ve Trabzon’a gitmek üzere yola çıktı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde dinamik ısınmayla başladı. Isınma hareketlerinin ardından iki grup halinde 8’e 2 pas çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Sakatlıkları bulunan Victor Osimhen ve Gabriel Sara, tedavi süreçlerinin ardından fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı bir salonda çalışma yaptı.

Galatasaray, antrenmanın ardından İstanbul Havalimanı’ndan hareket ederek Trabzon’a gitmek üzere yola çıktı. Sarı-kırmızılıların Trabzonspor maçı için belirlediği kafilede şu oyuncular yer aldı:

"Uğurcan Çakır, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Roland Sallai, Mauro Icardi, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Eren Elmalı, Günay Güvenç, İlkay Gündoğan, Ahmed Kutucu, Yaser Asprilla, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Renato Nhaga, Noa Lang, Wilfried Singo, Arda Ünyay, Sacha Boey ve Mario Lemina."


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.