Kırşehir Kaman'da İçişleri Bakanı Çiftçi, Vatandaşın Huzurunu Bozan Yapılarla Mücadele Sürecek Dedi
Kırşehir Kaman'da gerçekleştirilen ziyarette İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, suçla mücadele konusundaki kararlılıklarını dile getirdi. Bakan Çiftçi, çeteler, uyuşturucu ve dolandırıcılıkla mücadelelerinin süreceğini vurguladı.
Kırşehir’in Kaman ilçesinde kaymakamlık yaptığı dönemden sonra gerçekleştirdiği ziyarette İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, belediye binası önünde kalabalık bir topluluğa hitap etti. Davul zurna eşliğinde yapılan karşılama ile miting havasında geçen etkinlikte konuşan Çiftçi, 12 yıl aradan sonra Kaman’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı. İçişleri Bakanlığı olarak, güvenlik ve huzuru sağlamak adına tüm sorumlulukları üstlenmekte kararlı olduklarını belirten Çiftçi, suçla mücadele konusunu öncelikli hedeflerinden biri olarak açıkladı. Bakan, "Çetelerle, uyuşturucuyla, sanal bahis ve dolandırıcılık gibi vatandaşlarımızı huzursuz eden tüm yapılarla kararlılıkla mücadele edeceğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyorum" dedi.
Etkinlikte, Eymen Karahan isimli bir çocuk, büyüdüğünde kaymakam olmak istediğini belirterek Bakan Çiftçi’ye olan sevgisini açıkladı. Çocukların geleceği için güvenli bir çevre oluşturmanın önemini vurgulayan Bakan, bu tür etkinliklerin de toplumsal bilinç oluşturmak açısından faydalı olduğunu ifade etti.