Asayiş »

Nevşehir'de Jandarma Ekiplerinin Motosiklet Şaselerini Kazıyan İki Şahsa Yönelik Operasyonu Gerçekleşti

Nevşehir'de jandarma ekipleri, motosikletlerin şase numaralarını kazıyan iki kişiyi yakaladı. Operasyon sırasında, çeşitli motor blokları ve parçaları ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Acıgöl ilçe merkezi ve Kurugöl köyünde motosiklet tamiri ve hurdacılık yapan A.T. ve M.E. isimli şahısların, motosiklet şase numaralarını kazıyarak bu araçları trafiğe çıkardıklarını tespit etti. Yapılan saha araştırmaları sonucunda, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 2 şahıs gözaltına alındı. Ekiplerin gerçekleştirdiği adres aramalarında, 31 adet şase numarası bulunan ve tescilli olmayan motor bloğu, 18 adet şase numarası kazınmış motor bloğu, 6 adet şase numarası olan fakat farklı isimlere kayıtlı motor bloğu ve 2 adet parçalanmaya hazır motosiklet ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslardan biri ifadesinin ardından serbest bırakılırken, diğer şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma, konuyla ilgili incelemelerini ve çalışmalarını sürdürüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.