Tahran'da İranlı Yetkiliden ABD ve İsrail'e Sürpriz Uyarısı Geldi
İranlı bir güvenlik yetkilisi, Tahran yönetiminin belirli hedeflere yönelik planları olduğunu ve ABD ile İsrail için büyük bir sürpriz hazırladıklarını açıkladı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İran’ın ABD ve İsrail’e yönelik tehditleri devam ederken, Tahran yönetiminden dikkat çekici bir açıklama geldi. İran Devrim Muhafızları Ordusu’na (DMO) yakınlığıyla bilinen Fars Haber Ajansı’na konuşan bir güvenlik yetkilisi, "Amerika ve Siyonist rejim için büyük bir sürprizimiz var. Sadece biraz zaman alacak" ifadesini kullandı. Bu açıklama, Tahran’ın düşmanlarına karşı yürüttüğü stratejik planların bir parçası olarak değerlendiriliyor.
Daha sonra, ABD’nin İran’a yönelik saldırı tehditlerini "gülünç" olarak nitelendiren yetkili, bu durumun Amerikan askeri operasyonlarının başarısızlığının bir göstergesi olduğunu belirtti. Yetkili ayrıca, "Temiz, hızlı ve kolay saldırı" stratejisinde ABD’nin başarısız olduğunu vurgulayarak, "Asimetrik savaşta düşmanı nasıl yıpratacağımızı iyi öğrendik" şeklinde bir değerlendirme yaptı.