Yaşam »

Manisa Gördes'te Düğün Töreninde Damada Ayva Takıldı

Manisa'nın Gördes ilçesinde gerçekleştirilen bir düğün töreninde damadın arkadaşları, geleneksel takı yerine "beşi bir yerde ayva" takarak eğlenceli anlar yaşattı.

Gördes Belediyesi Düğün Salonu'nda, erkek kuaförü Emrah Esen ile bayan kuaförü Fatma Ertaş'ın evlilik töreni sırasında dikkat çekici bir takı merasimi yapıldı. Damat ve gelinin arkadaşları, konukları şaşırtacak bir sürpriz hazırlayarak düğüne renk kattılar.

Takı merasimi esnasında damadın arkadaşları, geleneksel altın yerine damadın boynuna ip dizili 5 adet Kıran köyü ayvası taktı. Bu esprili an, düğün salonunda kahkahalara neden olurken, davetliler bu anı cep telefonlarıyla kaydetmeyi ihmal etmedi. Damat ve gelin ise bu sürprizi gülümseyerek karşıladı.

Damadın arkadaşları olan Gördes Doğal Tarım Mahsulleri Şarküteri sahibi Hasan Hüseyin Demir ve kardeşi Yılmaz Demir, Gördes’in meşhur ayvalarını takarak çifti tebrik etti. Düğün boyunca bu esprili takı merasimi, davetliler arasında uzun süre konuşulan bir konu haline geldi.

Takının "beşi bir yerde ayva" olarak belirlenmesi, düğüne katılan konuklar arasında eğlenceli bir anı yaratırken, damat ve gelin de bu sıradışı takı ile anılarını zenginleştirmiş oldu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.