Spor »

İstanbul Kadıköy'de Beşiktaşlı Taraftarlar Fenerbahçe Derbisini İzlemek İçin Toplandı

Beşiktaşlı taraftarlar, Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı için Kadıköy'e geldi. 2 bin 100 taraftar, Tüpraş Stadyumu'nda toplanarak, kadro kontrolü sonrası derbi için stada geçti.

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta maçında Beşiktaş, bugün saat 20.00'de Fenerbahçe ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesinde Tüpraş Stadyumu'nda bir araya geldi. Burada bilet kontrolü ve üst aramasından geçen 2 bin 100 Beşiktaşlı, 45 otobüsle Kadıköy'e hareket etti. Kadıköy'deki stada ulaşan taraftarlar, üst kontrollerinin ardından tribünlere geçiş yaptı. Beşiktaşlılar, takımını desteklemek için stadyumda yerlerini alarak maçı izlemeye hazırlandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.