Asayiş »

Burdur Bucak'ta Bir Evde Yangın Çıktı, İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti

Burdur'un Bucak ilçesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, evin balkonunda meydana geldi ve herhangi bir yaralanmaya ya da can kaybına yol açmadı. Yangının çıkış nedeni ise araştırılmakta.

Burdur'un Bucak ilçesi Çamlıca Mahallesi 1748 Sokak'ta bulunan tek katlı bir evin balkonunda yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek paniğe neden oldu. Yangını fark eden çevredekiler hemen durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, alevlerin evin odalarına sıçramadan kontrol altına alarak yangını söndürdü. Yangın sonrası can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, balkon kısmında maddi hasar oluştu. Ekipler, yangının nedenini belirlemek için inceleme başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.