Asayiş »

Bolu Dağı Tüneli'nde Oto Kurtarıcı Yangını, İtfaiye Ekipleri Tarafından Kontrol Altına Alındı

Bolu Dağı Tüneli’nde meydana gelen yangında oto kurtarıcı alevlere teslim oldu. Olay, TEM Otoyolu geçişinde gerçekleşti ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bolu Dağı Tüneli'nde bu sabah saatlerinde bir oto kurtarıcı aracı, kaput kısmından dumanlar çıkarmaya başladı. Edinilen bilgilere göre, 81 AFG 2** plakalı araç, yol üzerindeki bir başka aracı taşıdığı esnada bu durumu fark eden sürücü, hemen aracı yol kenarına çekti. Ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, dumanların yükseldiği aracın yangınını kontrol altına almayı başardı. Kısa sürede söndürülen yangın sonrasında oto kurtarıcıda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi ve konuyla ilgili inceleme başlatıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.