Asayiş »

Hatay Defne'de Yangın Sonucu Bir Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Hatay'ın Defne ilçesinde meydana gelen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangın, Orhanlı Mahallesi'nde çıkan alevler nedeniyle büyük hasar oluşturdu.

Yangın, Defne ilçesine bağlı Orhanlı Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. Olayı fark eden mahalle sakinleri, durumu hemen 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Kısa bir süre içinde olay yerine ulaşan Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin diğer evlere sıçramasını önlemeyi başardı. Yangın sonucunda ev tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor, ancak olayla ilgili araştırmalar devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.