Güncel »

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde İzinler İptal Edildi ve Ödemeler Durduruldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Vekili Hulusi Doğan, ödemeleri durdurdu ve personel izinlerini iptal etti. Alınan kararların BUSKİ ve iştirak şirketlerini de kapsadığı belirtildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde olağanüstü tedbirler alındı. Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, ödemelerin ikinci bir talimata kadar durdurulduğunu duyurdu. Bu süreçte, personelin izinleri de iptal edildi. Belediye yönetimi, birimlere gönderdiği yazıda, her türlü bilgi, belge ve materyalin kurum dışına çıkarılmaması gerektiğini vurguladı.

Yönetim, tüm birimlerin bu talimata uyması için azami hassasiyet göstermesini istedi. Ayrıca, hizmetlerin aksamadan yürütülmesi amacıyla tüm yönetici ve personelin izinlerinin iptal edildiği bildirildi. İzinli durumda olan personelin de görevlerine dönmesi talep edildi.

Edinilen bilgilere göre, alınan kararlar Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tüm birimleri, BUSKİ ve iştirak şirketlerini de kapsıyor. Bu durum, belediye hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için alındı.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ise 9 Nisan Perşembe günü olağanüstü toplanarak yeni başkan vekilini belirlemesi bekleniyor. Bu toplantıda alınacak kararların, belediye yönetiminin geleceği açısından önemli olacağı ifade ediliyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.