Manisa Şehzadeler'de Bozulan Yol ve Kaldırımlar İçin İhale Gerçekleştirildi
Manisa Şehzadeler'de bozulan yol ve kaldırımların onarılması için ihale süreci başlatıldı. Toplamda 13 firmanın katıldığı ihale ile 67 mahallede yaz aylarında onarım yapılması planlanıyor.
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, çeşitli kurumların yürüttüğü çalışmalar sonucunda zarar gören yol ve kaldırımların onarılması amacıyla önemli bir ihale süreci gerçekleştirildi. Şehzadeler Belediyesi tarafından açılan ihale, toplamda 13 firmanın katılımıyla gerçekleşti. Bu ihaleyle birlikte, ilçenin 67 mahallesinde bozulan yollar ve kaldırımların yaz aylarında onarılması hedefleniyor.
Yapılan açıklamalara göre, bu çalışmalarla vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak, ulaşım konforunu artırmak ve kent estetiğini yeniden sağlamak amaçlanıyor. İhale kapsamında gerçekleştirilecek bakım ve onarım işlerinde, Şehzadeler Belediyesi’nin kendi üretimi olan taşların kullanılacağı ifade edildi. Bu yaklaşım, maliyetlerin düşürülmesi ve belediye kaynaklarının etkin bir şekilde kullanılması açısından önem taşıyor.
Yaz boyunca sürecek olan çalışmalarla, mahallelerde yoğun bir mesai harcanacağı belirtildi. İhale sürecinin ise hâlâ değerlendirme aşamasında olduğu bildirildi. Sürecin tamamlanmasının ardından, onarım çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağı bekleniyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizde farklı kurumların gerçekleştirdiği çalışmalar sonrasında bozulan yol ve kaldırımları hızla onarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Yapılacak bu çalışma ile hizmet kapasitemizi yaklaşık üç katına çıkarıyoruz. 67 mahallemizin tamamını kapsayan bu çalışma ile vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Kendi üretimimiz olan taşları kullanarak hem kaliteli hem de ekonomik bir hizmet sunacağız. Yaz boyunca sahada yoğun bir çalışma yürüteceğiz" ifadelerini kullandı.