Yerel »

Kahramanmaraş'ta Bahar Aylarında Kavşaklar Renkleniyor

Kahramanmaraş'ta belediye ekipleri, baharın gelmesiyle birlikte kavşakları çiçeklerle donattı. Çiçekler, şehre canlı bir atmosfer kazandırırken, sürücülerin ve yayaların ilgisini çekiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'nın koordinesinde yürütülen bahar düzenlemeleri, şehir merkezindeki kavşaklarda görsel bir şölen sunuyor. Havaların ısınmasıyla açılan çiçekler, özellikle yoğun araç ve yaya trafiği olan bölgelerde dikkat çekici bir görüntü oluşturdu. Madalyalı Kavşak, 15 Temmuz Millet Bahçesi Kavşağı, Karamanlı Kavşağı, Sümbüllü Kavşağı ve Üniversite Kavşağı gibi noktalar, menekşe, çuha çiçeği, süs lahanası, lale ve sümbüllerle süslendi. Bu çiçeklerin bahar aylarında açmasıyla birlikte, kavşakların estetiği önemli ölçüde arttı. Rengârenk çiçeklerle donatılan alanlar, hem sürücülerin hem de vatandaşların beğenisini toplarken, şehirde bahar coşkusunun hissedilmesine katkı sağladı. Ayrıca, bu peyzaj düzenlemeleri, çevreye olan duyarlılığı artırarak, şehir yaşam kalitesine olumlu bir etki yapmaktadır.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.